aug
20

Monk 8x01

| Szerző: new@york | 11:13 pm

Elkezdődött. Az utolsó évad a mi flúgos nyomozónkkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imádom. Egyedi. Megvallom őszintén egy hasonló sorozat se jut eszembe. Persze olyanok igen amik részletekben hasonlítanak de így kompletten az egész feeling nincs meg sehol máshol.

Adrian Monk nyomozó, 17 éve elvesztette a feleségét, akit egy bombával gyilkoltak meg. Akkor idegösszeroppanást kapott, hetekig ki se mozdult a lakásából és még a rendőrségtől is nyugdíjazták. Miután asszisztense segítségével Sharonával kicsit összeszedte magát, visszament tanácsadónak a rendőrséghez. Itt kezdődik történetünk az 1. évadban. Mi adja még a pluszt a sorozathoz? Monk betegsége. Mindentől fél. A tejtől kezdve az összes baciluson át a füsttől a halakig mindentől.

Tony Shalhoub pedig fantasztikus. Több díjat is nyert már ezért az alakításáért. Az első pár évadban az asszisztense Sharona, akinek szintén egy nagyon jó karakter lett írva. Őt váltja Natalie. Ha azt mondjuk Monk asszisztensének lenni pokoli akkor tényleg az. Ezen kívül van nekünk még egy századosunk, és annak a társa. Ők ketten nem éppen erős szereplők,sőt néha kicsit idegesítőek is de azért jó, hogy vannak.

Maga a sorozat vicces (tényleg az),aranyos és néha egészen meg tudja érinteni az embert. És ez a 8. évadban sem változott.

Az első részben megismerhetjük Monk gyerekkori kedvenc sorozatát. Teljesen fan így amikor az egyik főszereplőt fenyegetni kezdik, Monk is munkába kezd a maga sajátos módján,hogy rájöjjön mi folyik itt és megmentse egyik kedvenc szereplőjét. Még testőrnek is áll, ami az ő oldaláról nézve már eléggé komikus. Aztán persze jönnek a csavarok és a mi Monkunk most is megoldja az ügyet. Az epizódok egyik legjobb része mikor elmeséli hogy mi is történt. Ez a mostani részben is nagyon ütős lett.

Szóval ez az a sorozat amiből mindenkinek látnia kell minimum egy részt. Én biztos maradok, hiszen ismertebbnél ismertebb vendégszereplők várhatók és még Sharona is visszatér.Hajrá.

x.o.x.o. tvgirl:)

A bejegyzés trackback címe:

https://tvgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr441326501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása