aug
9

Glee 1x01

| Szerző: new@york | 11:48 am

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A FOX egyik legújabb sorozata,ami ugyan csak szeptemberben indul de a pilotot már láthattuk.

A szitu a következő.Adva van egy gimi ahol minő meglepetés a pompom lányok és a focista fiúk a menők és mindenki más pedig lúzer. Ahogyan a kórus is. És itt jönne a csavar (na nem leesek a székről akkora csavar), egy álmodozó (picit bárgyú) tanár, aki régen szintén a kórushoz tartozott, átveszi a vezényletet és úgy dönt bajnokokat farag. A kimenetel szinte élesen látható elménkben hiszen a High School Musicalt vagy az Apácashow 2.-t mindenki vágja. Ja igen és hát persze tele van énekléssel:)

Az első rész vérbeli pilot. Minden a papírforma szerint. Tanár úr elkezdi szervezni a kórust, közben megismerjük a menőket, a lúzereket a tanárokat és egy néhány háttérsztoriját. Összeállnak 4en ami így persze kevés, ezért kisebb nyomásra beáll a legmenőbb srác is énekelni. Teljesen korrekt. A helyzet az, hogy bennem mindvégig ott csengett a szó, bárgyú. Amit nem értek, mert hát miért kéne ezt arra venni? Jó lenne ez anélkül is. Egy pár bárgyú szereplő persze oké, de, hogy mindenki és minden?

A zene viszont tényleg jó. A gyerekek jól énekelnek és tetszik, hogy így feldolgozzák a mai számokat ld. Amy Winehouse Rehab száma tényleg nagyon ütős lett vagy Katy Perry I Kissed A Girl egészen komikus. Komikus, igen,mert van benne humor is. Na nem a nekem való inkább olyan The Office szerű. Bár az ex-kórus tanár drogos dolga még engem is megmosolyogtatott. 

Van még egy dolog. Hol van az édes, ártatlan, szeretetre méltó csaj? Tudjtátok akit mindenki szeret és tele van jóindulattal. Elsőre én a főszereplő éneklő csajszira tettem volna a voksom, de ő meg valami elképesztően beképzelt. Más meg nem maradt. Vagy a tisztaság mániás tanár néni? De ő meg tanár néni. Na mindegy.

Vajon mennyi évadot akarnak vagy terveznek ebből? Mert hát nem is tudom. A High School Musical is jó volt bár a harmadikkal pont elég is. Szóval mit akarnak? Mindenesetre én nem maradok. Nem az én stílusom de akinek ez a műfaj bejön annak szerintem tetszhett. Lehet, hogy év közben majd én is belenézek hogy mi a helyzet. Kíváncsi leszek meddig fogja húzni, mennyire vevők rá az emberek.

x.o.x.o. tvgirl:)

A bejegyzés trackback címe:

https://tvgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr571297944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása